Meer resultaten voor sloof leer

sloof leer
Leren sloof cognac Schorten en sloven Skystep.
De leren sloof is voorzien van een zak aan de voorzijde en gemaakt van hoogwaardig plantaardig gelooid kwaliteitsleder rund. Sloven gemaakt van stof zien er naar verloop van tijd niet mooi meer uit, leren sloven worden door gebruik alleen maar mooier.De sloven zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Als je ze geregeld behandelt met Rapide ledervet blijft het leer niet alleen soepel, maar ook in optimale conditie.
sloof bedrukken
Webshop Koop hier je ambachtelijke leren schort van WITLOFT.
Lange heren sloof Black/Cognac. Lange heren sloof Black/Cognac. Lange heren sloof Black/Cognac. Lange heren sloof Torf/Cognac. Lange heren sloof Torf/Cognac. Lange heren sloof Torf/Cognac. Lange heren sloof Cognac/Cognac. Lange heren sloof Cognac/Cognac. Lange heren sloof Cognac/Cognac. Korte dames sloof Cognac/Cognac.
ajax alarmsysteem
Leren sloof.
Met onze tool kan je zelf je Gaba-Gaba schort of sloof ontwerpen. Kies in een paar stappen jouw maat, je favoriete kleur leer, het type zakken, eventueel een plaatsing van een logo en andere details. Bij elke stap kan je een aantal stijlelementen kiezen.
magnetron straling
Witloft Leren Sloof, cognac kopen? Kookpunt.nl.
De sloof mag enkel en alleen gereinigd worden met een vochtige doek en behandel het eens in de zoveel tijd met leervet. De kenmerken van de Witloft Leren Sloof, cognac.: EAN code: 8719189299250. Soort product: Sloof. Alle BBQ accessoires. Vragen over BBQ's?
horloges
Regular Brown Sloof Leer SAWear.
Borduren / bedrukken. Leather 70 Collection. U bent hier.: Regular Brown Sloof Leer. Regular Brown Sloof Leer. raw edge single stitch. Banden zijn op maat te verstellen. Afneembare banden voor reinigen. 70% leer / 30% polyester. Regular Brown Sloof Leer.
Leren sloof runderleer Schorten en Sloven van Promo Concept.
Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten te professiooneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet. Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca en speciaalzaken gedragen. Indien gewenst kunnen wij een lijst met bedrijven verstrekken waar onze leren schorten en sloven al langere tijd tot tevredenheid dagelijks gedragen worden. Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij u naam of logo inbranden.
Leather 70 Collection SAWear.
Hide Cream Sloof Leer. Stoere leren sloof van Chaud Devant, met aan de binnenkant is een handige zak. Meer info kleuren. Hide Gold Sloof Leer. Stoere leren sloof van Chaud Devant, met aan de binnenkant is een handige zak. Meer info kleuren.
Een stoer, leren sloof voor hem en haar Online sloven kopen! Etapron.
Hoogste kwaliteit leer, handgemaakt in Waalwijk. Deel dit product. Leren sloof beschikbaar in vier verschillende kleuren. Leren sloof voor een eerlijke prijs! Wat voor soort leer is Colorado? Colorado is een steviger leder met een rustieke uitstraling" classsocial" pinterest" target_blank."

Contacteer ons