Op zoek naar wat is een sloof?

wat is een sloof
Wat is de betekenis van sloof.
Wat is de betekenis van sloof? Encyclopedisch woordenboek over de dood 2002. zie: rouwkleed, rouwgewaad. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld. Login met LinkedIn Login als bedrijf Login als bedrijf. Ik heb nog geen account. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Vul hier je gebruikersnaam in om een nieuw wachtwoord aan te vragen!
refurbished ipad
Sloof 7 definities Encyclo.
De diepte van de keel is gering. De breedte is iets minder is dan de dikte van het touw. Van afwijkend model zijn de eikous, pijpkous en de ronde kous. Gevonden op http//www.debinnenvaart.nl/binnenvaarttaal/woord.phpwoordto.: Let op: Spelling deels uit 1864: v. s, voorschoot, boezelaar; figuurlijk afgeleefde werkster, sukkel. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0022.htm.: Uit De lagere vaktalen: Taal der bouwbedrijven 1914 dwarsplank bij een formeel. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/ginn001hand02_01/ginn001hand02_01_0009.php.: Woordenboek, spelling van 1861 Sloof' Zie Juk.
kunststof stelling gamma
Nederlandse synoniemen van sloof, ander woord voor sloof.
Puzzelomschrijvingen van sloof in het puzzelwoordenboek.: Dit schort er aan een harde werkster crypt. Dekbalk op paalwerk. Hard werkende vrouw. Huisvrouw die altijd hard moet zwoegen crypt. Iemand die slecht behandeld wordt. Kleding van een ploeterende vrouw crypt. Omgeslagen rand van een kledijsstuk. Omgeslagen rand van een kledingstuk. Omgeslagen rand van een klerensstuk. Vrouw die altijd zwaar huishoudelijk werk moet doen. Werk hard aan de voordracht crypt. Ze werkt hard aan haar voordracht crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
lto3 kopen
Sloof de betekenis volgens Funerair Lexicon. mail.
Sloof wat is de betekenis definitie. zie: rouwkleed, rouwgewaad. Laatst bijgewerkt: 31-05-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Encyclopedisch woordenboek over de dood 2002. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook. Heb je een vraag of suggesties voor dit artikel?
gelijksluitende cilindersloten
Betekenis Sloof.
Wat betekent Sloof? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Sloof. Je kunt ook zelf een definitie van Sloof toevoegen. sloven, JE, B. s, voorschoot, boezelaar; fig. afgeleefde werkster, sukkel. Huissloof, Werkezel; Voorschoot Bron: complete-encyclopedie.nl. sloof voorschoot met korte mouwen 1481 MNW Bron: etymologiebank.nl. zware arbeid verrichten, zwoegen Mnl. sloven schuiven over, bedekken in ende die 2 enden over die pipe geslovet ende gevoeget te gadere en de twee uiteinden om de pijp geschoven en aaneengehecht 1351; MNW-P, hy sloofde hem selve sinen froc over sine schouderen hij s Bron: etymologiebank.nl. Betekenis van Sloof toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen.
Een stoer, leren sloof voor hem en haar Online sloven kopen! Etapron.
Neem hiervoor contact op. Leren sloof voor een Nederlandse prijs! Wat voor soort leer is Colorado? Colorado is een steviger leder met een rustieke uitstraling en wordt soepeler door veelvuldig gebruik. Deze leersoort is makkelijk met een vochtige doek te reinigen.
Synoniemen van sloof; ander woord voor sloof synoniemen.net.
huissloof sloof zn.: als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van sloof grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: WNT i ii Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.: context vertalen: naar het kies een taal.
Gratis woordenboek Van Dale.
sloof de; v; meervoud: sloven 1 huisvrouw die altijd hard moet zwoegen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Van Dale Uitgevers 2018. Van Dale Uitgevers onderdeel van VBK Uitgevers bv Postbus 13288 3507 LG Utrecht KvK-nummer: 30068750 BTW NL.0016.60.627.B01. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België.
Schort Wikipedia.
sloof: In de horeca draagt men vaak een sloof doorgaans van de heup tot op de voeten 100x100cm, ook koks dragen een sloof onder hun koksjas. schoenmakerssloof: schort met halter en tot op de voeten, voorzien van 2 zakken. halterschort: het gewone" keukenschort. plastic schort: Dit is een wegwerpartikel dat vaak wordt gebruikt in de zorg.

Contacteer ons