Resultaten voor sloof

sloof
Sloof Rijssen Overijssel.
Sloof BV Argonstraat 3a 7463 PD Rijssen Telefoon 0548-545236 Fax 0548-545237 E-mail info@sloofbv.nl Website www.sloofbv.nl. Sloof BV is specialist in hellende daken. De Rijssense onderneming voert alle werkzaamheden uit voor de totale hellende daken, zoals het isoleren van de daken, betimmeringen, kapconstructies, en het leggen van dakpannen.
ede
SLOOF WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
Bij een begrafenis droegen de vrouwen een zwarte huik, of een zwarte falie of sloof, of eenvoudig maar een zwarte bovenrok over t hoofd geslagen, Oude Tijd 1874, 297. De Pastor dei zijne, sloof aan en hij ging rechtuit mee, Loquela Wdb.
sloof bedrukken
sloof WikiWoordenboek.
Geluid: sloof hulp, bestand. vrouw die hard werkt, zwoegster, ploeteraarster. Assepoester was de sloof van al haar pleegzusjes. Horizontale funderingsplaat van gewapend beton aangebracht op de koppen van de ingeheide palen Op deze plaat wordt de dragende zuilsteunpuntvoor de fly-overs gebouwd.
sloof bedrukken
Sloof 8 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. touwkous, eikous, sloof druppel of eivormig gebogen stuk metaal met gootvormige doorsnede of gelijksoortig voorwerp van kunststof, dat gebruikt wordt om ogen in touw te verstevigen. De diepte van de keel is gering. De breedte is iets minder is dan de dikte van het touw.
bedrijfskleding helmond
Nederlandse synoniemen van sloof, ander woord voor sloof.
Synoniemen van sloof. Puzzelomschrijvingen van sloof in het puzzelwoordenboek.: Dekbalk op paalwerk. Dit schort er aan een harde werkster crypt. Hard werkende vrouw. Huisvrouw die altijd hard moet zwoegen crypt. Iemand die slecht behandeld wordt. Kleding van een ploeterende vrouw crypt.
sloof Nederlands woordenboek Woorden.org.
sloof af sloof uit sloofde sloofden slooft. Herkomst volgens etymologiebank.nl. sloof voorschoot met korte mouwen. sloof zwoegende huisvrouw. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 97% van de Nederlanders en 85% van de Vlamingen het woord sloof.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: sloof. sloof de; v; meervoud: sloven 1 huisvrouw die altijd hard moet zwoegen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
sloof niet BGT Objectenhandboek BGT IMGeo.
Objectenhandboek BGT IMGeo. Home / IMGeo-Object / Overbruggingsdeel / sloof niet BGT. sloof niet BGT. Nee, optioneel want IMGeo-object. Attribute name Attribute value. pijler niet BGT omhoog pyloon niet BGT. brug niet BGT. aquaduct niet BGT. viaduct niet BGT. ecoduct niet BGT.
Chardine Sloof Wikipedia.
en Profiel van Chardine Sloof op de website van de IBU. Biatlete" Sloof komt niet meer voor Nederland uit" Fokforum, 16 april 2015. Biatlete Chardine Sloof maakt overstap naar Zweden. NSkiV 21 april 2015. Geraadpleegd op 9 augustus 2016. Chardine" Sloof interview" Biathlon fans Hungary, 2 juni 2016.

Contacteer ons