Meer resultaten voor schort sloof

schort sloof
Sloof Keukenschorten kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Zo biedt onze BSX-collectie voor elk interieur en elke gelegenheid een passende optie. Standaard formaat schort met ingenaaide banden. Ideaal voor zowel keuken als bedienend personeel.Specificaties: Polyester/katoen Ingenaaide banden Afmeting75l: x 90bcm Gewicht: 210g. Sloof Zwart LUXE SERIES. Polyester/katoen met ingenaaide banden.Afmeting75l: x 90bcm.
sloof bedrukken
sloof standaard bedrukken Schorten en Sloven van Promo Concept.
Hierbij mag de schort of sloof een robuuste of zelfs geleefde uitstraling hebben. Wij spelen hier verder op in door een modieuze kledinglijn van denim, leren en stoffen schorten maar ook overhemden, koksbuizen, koksschoenen en andere bedrijfskleding aan te bieden in verschillende prijscategorie├źn en kwaliteiten.
Schort bedrukken
Schorten en sloven Dintex Textielwaren voor professioneel gebruik.
Voor personeel in de bediening bestaat de keus uit een kort serveerschort met grote vierkante zak, een halterschort schort met halsband met ronde zak en diverse sloven. Zo zijn er een k orte sloof met zak, een lange sloof met strikband en een lange sloof of halterschort met loopsplit voor meer bewegingsvrijheid.
softshell jas waterdicht
Sloven en schorten ook met logo Ten Kate Textiel.
Sloof Base Brown Denim Chaud Devant. Sloof Pouch Green Denim Chaud Devant. Sloof Pouch Grey Denim Chaud Devant. Sloof Pouch Brown Denim Chaud Devant. Sloof Pouch Mud Denim Chaud Devant. Sloof Frivole Chaud Devant 35x50 lxb. Sloof 100% katoen Segers 50x75.
elektrische sigaret
Schorten sloven bedrukken Drukwerkdeal.nl.
Kies het soort schort of sloof. Info Herstel Fotoweergave Lijstweergave. Kies het type sloof of schort. Info Herstel Fotoweergave Lijstweergave. Kies hier het type schort of sloof. Je kunt kiezen uit 13 soorten schorten en sloven.: Basic sloof met zakken.
KOOK Schort-Sloof Zwart online kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Het lange en brede halterschort is gemaakt van 100% denim katoen met wetlook en is een stijlvol en aantrekkelijk schort voor u en uw personeel. Het schort is voorzien van een lus om een doek aan te hangen, contrasterende stoffen banden en borstzak.Productkenmerken Verstelbare halter met overal-clips Borstzak Gewaxt, wetlook. Urban Manhattan standaard sloof indigo.
Horeca Schorten en Sloven online kopen bij XXLhoreca?
Een chique smoking schort zal voor hotelpersoneel zeker niet misstaan. Onder elke schort of sloof vindt u de bijbehorende specificaties. Door ons brede assortiment kunnen wij onze schorten en sloven voor substantieel lagere prijzen inkopen en dat biedt weer voordelen voor u.

Contacteer ons